Leva livet

publicerat i kärlek, tacksamhet;
(null)

Att leva livet är fullt av härliga och mindre härliga utmaningar, det är kantat av karma, kärlek och känslor.

Genom att se livet som den resa det är genom relationer och upplevelser är för mig den enda möjligheten.

Att finna sin respektive, den partner man älskar, att finna sig själv och finna ro i de båda är djupt och sannolikt en längtan som bor i oss alla. En balans i livet.

Min partner är högkänslig, snabb och äventyrslysten, söker sensationer men växlar lika snabbt till rädslor, är bestämd men ändå osäker, är djup och ytlig, mjuk och hård. Passion och heta möten är inget som förkommer sällan, kärleken är enormt stor och där finns ett djup som universum givit i gåva. Med min partner är jag hel, sammanförd med den halvan vi delade när vi mötte detta jordeliv, men enkelt är det inte, så långt är allt solklart.
Hon är iallafall allt för mig. Denna dag är hennes, månen och solen!

Karma har vi defintivt, en lång resa av olika situationer, öden och val, en läkning som enligt mig måste ske innan dimman eller det grumliga kan lämna för klarhet och fullständigt ljus. Jag såg detta för nåt år sen, jag kände och upplevde en energi av blandat ljus och mörker som behövde en balans, jag såg detta när jag valde att återställa mig och det som var mitt ursprung, när indigo blev kristall.

Beroende, skam o skuld, sorger och misslyckande var en del av kompassen, en del av färdriktningen, men inte mer. Kärleken är allt och det är där allting gror. Jag väljer livet, det som är obekant men ändå det som är tryggt även om det måste innehålla sensation, jag väljer det jag först såg, där där kärleken började gro och växa det som var allt för mig och ännu är, där två blev en.

Kärleken är störst av allt och min är!

Tid och läkning, ge oss tid för läkning. Ge oss tid att leva.

Jag har allt jag behöver!

//S