Givet, Trogen, Lojal

publicerat i Liv, Nuet;
(null)

Att ta vara på det vi har, att inte ta för givet eller skjuta upp livet.
Att inte tro att det den egna övertygelsen är övertygande utan finns i dem som bär uppfattningen.
Att inte tro vad andra tror om dig. Tro på dig själv.
Att inte vara rädd för döden för den påminner om hur värdefullt livet är. Lev varje dag, inte som om den vore den sista utan för att den är idag.
 
Lär av dina fel, att göra fel är inte att vara fel. Att inte lära eller utvecklas är att välja att vara fel. Valet är är fritt, vilket innebär att ingen är fel utan, av olika anledningar, väljer att vara det. Oftast okunskap, oförmågan att lära eller se sig själv.
Lär dig fri, lycklig och glad!
 
Tillåt dig att öppna ditt hjärta, låt känslorna i ditt liv komma från ditt hjärta, det genuina ursprunget.
Känslor från MIND är känslor påverkade av minnen, erfarenheter, rädslor och upplevelser som kan påverka känslan, från hjärtat är känslan opåverkad då hjärtat inte har något minne.
 
Var äkta, lojal och genuin, se dig själv så ser du andra. Var inte rädd för dig själv, lägg skulden och skammen i arkivet över minnen du lär dig från. Acceptera och uppskatta dig själv så kommer du kunna göra det i andra.
Var tillgänglig, närvarade. Genom att vara nyfiken och lyssna på andra växer du med andra, växer inom och berikar ditt lärande. Njut och gläds med andra, skratta åt ingenting och dela med dig, för då blir inget allt.
 
Var trogen dig själv och andra, ärlig och tydlig med vad du är nu, vill bli och känner. Utan svek och lögn kan du få universum inom.
 
Utveckla drömmar och fantasi, din fantasi är obegränsad.
 
"Kunskap är begränsat, fantasi omfamnar världen"  A.Einstein.
 
Kunskap tar dig från A-B, fantasi tar dig till hela universum.
Känn dig fri, känn vad du är, dröm om dina möjligheter, kombinera dina drömmar med fantasin, visualisera dina undermedvetna bilder, så kommer de att bli.
Att bli det bästa av dig börjar med en dröm och fantasi.
Bli Fri, livet är ett äventyr! Äventyr är kul!
 
Kärlek är aldrig bortkastat, älska är alltid värdefullt.
/S